Uutiset

27.10.2018

Espoon Koirakeskuksen Rally-Tokon epävirallisista kilpailuista ALO-luokasta Naavalle pisteet 79/100.


7.10.2018

Hämeenlinna RN (tuomarina Vesa Lehtonen)

"Tasapainoinen mutta hieman maskuliininen ja pitkärunkoinen nuori narttu. Hyvä pää. Hieman alhaalta taittuneet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Hieman pitkä lanneosa. Liikkuu tasapainoisesti. Voimakkaat, vielä osin nokiset värimerkit."

SERT & ROP


14.9.2018

Naava kävi sydänultrassa eläinklinikka Hertassa kardiologi Andrea Gladulilla. Naavan sydän todettiin priimaksi ja kaikinpuolin terveeksi. Tulokset näkyvät KoiraNetissä.

25.8.2018


Terriereiden erikoisnäyttelyssä TERRI-ERIn tulokset (tuomari Kaisa-Metteri Gold)

Dalylove Impellent Inception VAL EH
"Erinomaisen kokoinen. Hyvät mittasuhteet, tyylikäs uros, jolla hyvänmallinen,- ja pituinen pää. Hyvin asettuneet korvat. Kauniit tummat silmät. Hyvänmallinen rintakehä & tasapainoisesti kulmautukset. Hyvät värimerkit mutta kovin niukka karvoitus kaulassa ja takaosassa. Liikkuu yhdensuuntaisesti mutta takaliike jää turhan rungon alle."

Dalylove My Name Is Marvel VAL ERI VAK4
"Kookkaanpuoleinen. Hyvät mittasuhteet, hyvänmallinen pää. Ilmettä häiritsevät turhan ilmavat korvat ja vaaleat silmät. Kaunis kaula ja ylälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvät värimerkit ja karvapeite. Hakeutuu liikkeessä kahdelle jalalle. Saisi liikkua tehokkaalla taka-askaleella."

Arctic Heart's Sabrina NUO ERI NUK2
"Kookkaanpuoleinen, vahvarunkoinen nuori narttu. Hyvänmallinen ja pituinen päämutta kallo-osan ei tule enää vahvistua. Kauniit silmät. Turhan raskaat korvat häiritsevät ilmettä. Tasapainoisesti kulmautunut. Vahva rintakehä ja lanneosa. Hyvät värimerkit. Liikkuu leveästi edestä, hyvin sivusta. Hyvä ylälinja."


Lisäksi Naava sisaruksineen Ruska-Ahon Oikea Missien Missin jälkeläisryhmässä BIS4.